top of page

מבשלים לחנוכה: לביבות "פיצה" שילדים אוהבים

  • תמונת הסופר/ת: אורין
    אורין
  • 22 בנוב׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 24 בנוב׳ 2024

את הלביבות בסגנון "פיצה" עדיף להכין מתפו''א מבושל. אגב, זו יכולה להיות מנת שאריות מצוינת, אם נשאר לכם פירה מארוחת ערב.


לביבת תפוח אדמה עם טופינג של פיצה
לביבות פיצה שילדים אוהבים

מרכיבים ל-20 יח':


חצי ק''ג תפו''א מקולפים ומבושלים, מרוסקים או חצי ק''ג פירה

2 ביצים

2 כפות קמח לבן + רבע כוס

חצי כוס רוטב לפיצה (או קטשופ)

100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

בזיליקום טרי (לא חובה)

חצי כפית מלח גס

שמן לטיגון


אופן ההכנה:


1. מערבבים את התפו''א או את הפירה עם הביצים, הקמח והמלח. טובלים את הלביבות בקמח ומניחים בצד.

2. במחבת, מחממים כמות קטנה של שמן. מטגנים את הלביבות על אש נמוכה מאוד עד לקבלת קראסט פריך. הופכים ומטגנים מהצד השני.

3. מוציאים לנייר סופג.

4. מחממים את התנור ל-220 מעלות. מסדרים את הלביבות על גבי מגש, מצופה בנייר אפייה. במרכז כל לביבה יוצקים ככפית רוטב לפיצה, מפזרים מעל את הגבינה המגוררת ומכניסים לתנור בחלקו העליון ל-2-3 דקות.

5. מגישים את ה"מיני פיצה" עם עלי בזיליקום מעל. בתיאבון!

Yorumlar


bottom of page